#SCHEMA
 2021

Hösten 2021

Denna hösten är kursverksamheten tillbaka!!! Start vecka 36.
Köp din kurs i butiken och betala med hjälp av swish eller faktura. Har du ett klippkort som har klipp kvar skriv hur många klipp som du har nyttjat och be om faktura. Det finns en meddelanderuta på betalsidan.

När kursen är bokad och betald så blir du inbokad på alla passen i kursen i Bokadirekt. Du får avbokningskoder till alla dina pass. Behöver du avboka ett yogapass så gå till Bokadirekt och avboka med hjälp av koden! Önskar du ta igen pass så boka in dig på lediga platser i Bokadirekt.

Måndag

Viryayoga nivå 1-3

Kl. 18.30

Tisdag

Virya Grace
Kl. 9.30

YogaLight
Kl. 15.45

YinYoga
Kl. 17.30

Torsdag

YogaExplore
Kl. 18.30

Fredag

Morgonyoga
Kl. 9.00

Önskar du endast komma på enstaka pass så kanske ett klippkort på 8ggr passar bättre. Köp i butiken, de kostar 1100kr. Engångsträning kostar 160kr. För klippkort och engångsträning gäller om plats finnes. Bokas på Bokadirekt.

_________________________

 Vilken yogakurs ska jag välja?

Ibland är det svårt att hitta rätt bland kurserna. Ta en titt nedan och blir du inte klokare av det - ring mig!

MorgonYoga passar alla. Vi väcker kroppen på ett mjukt och skönt sätt och gör kropp och sinne redo för att anta dagens utmaningar!
YogaLight - för nybörjare, gravida eller precis kommit från en graviditet, äldre eller skadade vilket gör det svårt att att sig upp och ner på mattan i lite tempo.
ViryaYoga Nivå 1-2-3 för den vane yogautövaren eller den nybörjare som är van vid fysisk aktivitet och inte är rädd för att ta en utmaning.
YogaExplore Här kan allting hända, från handstående till djupa höftböjare. Yin till yang...
ViryaGrace  Även om man är äldre och balans och smidighet inte är som förut så går det att yoga och göra asanor (yogapositioner). Här tar vi hjälp av stolar och klossar och bolster.
YinYoga här är bindväven i fokus. Kraften ligger i tiden, inte i en ansträngning eller att skynda på....
Passar alla.
 

Yogakurserna hålls på J3 i Skummeslövsstrand, om inget annat anges. Adress Johannebergsvägen 3, Skummeslövsstrand.

Medtag egen yogamatta.
Har du ingen, så har jag till försäljning.