#SCHEMA
 2022

Maj/juni 2022

Innan strandyogan drar igång (vecka 25) erbjuder jag några pass som bokas från gång till gång via Bokadirekt. De ligger enligt schemat nedan.
Obs! Har du något pass du missat från tidigare kurs så gäller tyvärr inte dessa klipp på de här passen, men spara kortet så kan du nyttja klippen i höst om du bokar en ny kurs.

Tisdag

YinYoga
Kl. 17.30

Torsdag

Viryayoga nivå 1-3
Kl. 18.30

Vid färre än fem deltagare så ställs passet in.

Önskar du endast komma på enstaka pass så kanske ett klippkort på 8ggr passar bättre. Köp i butiken, de kostar 1150kr. Engångsträning kostar 160kr. För klippkort och engångsträning gäller om plats finnes. Bokas på Bokadirekt.

_________________________

 Vilken yogakurs ska jag välja?

Ibland är det svårt att hitta rätt bland kurserna. Ta en titt nedan och blir du inte klokare av det - ring mig!

MorgonYoga passar alla. Vi väcker kroppen på ett mjukt och skönt sätt och gör kropp och sinne redo för att anta dagens utmaningar!
YogaLight - för nybörjare, gravida eller precis kommit från en graviditet, äldre eller skadade vilket gör det svårt att att sig upp och ner på mattan i lite tempo.
ViryaYoga Nivå 1-2-3 för den vane yogautövaren eller den nybörjare som är van vid fysisk aktivitet och inte är rädd för att ta en utmaning.
Yin&Yang  Här kan allting hända, från handstående till djupa höftböjare. Yin till yang...
ViryaGrace  Även om man är äldre och balans och smidighet inte är som förut så går det att yoga och göra asanor (yogapositioner). Här tar vi hjälp av stolar och klossar och bolster.
YinYoga här är bindväven i fokus. Kraften ligger i tiden, inte i en ansträngning eller att skynda på....
Passar alla.
 

Yogakurserna hålls på J3 i Skummeslövsstrand, om inget annat anges. Adress Johannebergsvägen 3, Skummeslövsstrand.

Medtag egen yogamatta.
Har du ingen, så har jag till försäljning.