Utbud

Jag erbjuder massage och yoga till både företag och privatpersoner. Läs mer längre ner på denna sida.

Yoga

Yoga är ett begrepp med stor vidd. De olika yogaformerna är många och det kan vara svårt att hitta den yogaform man trivs med. Idag erbjuder jag två olika typer av yoga - Virya och Yin.

Yinyoga

Yinyoga är precis som annan yoga – men också dess motsats. Yinyogan undviker ”perfektionen” i en slut-position. Vi fokuserar på yin-delarna i kroppen så som skelett, myofascia, bindväv (som är en del av fascian), ligament, inre organ och de så kallade meridianerna.

Viryayoga

Jag har hittat Viryayogan som jag är licencierad yogainstruktör sedan 2011. Detta är min bas som sedan har byggts på med flera inriktningar inom Viryayogan. T ex Virya Grace (stolsyoga), Virya och Ayurveda. Viryayoga är en dynamisk yogaform med fokus på biomekanik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning med små filosofiska teman i varje klass som ger tanke för själen.

Virya betyder på sanskrit, entusiasm, energi eller kraft, och tanken med viryayoga är att den just ska ge dig kraft och energi. Entusiasm, syftar till förtjusning och lekfullhet och det inspirerar förhoppningsvis till experimentlusta och till att ge sig ut på upptäcktsfärd i kroppens och sinnets landskap.

Bra att veta inför ett yogapass hos mig

 • Medtag egen matta. Äger du ingen matta så har jag till försäljning.
 • Vi yogar barfota i mjuka kläder. Ha gärna långärmat och långbent med till avslappningen. Filtar finns.
 • Kom i tid. Meddela om du inte kan komma, eller om du blir sen via sms. Ytterdörren låses när klassen startar. Åsa mob 0709288489 Bra att ha i mobilen!
 • Undvik parfym. Det finns många som är känsliga mot starka dofter.
 • Drick mycket vatten före och efter din yogaträning. Försök att undvika att inta en större måltid precis innan.
 • Har du någon skada, sjukdom eller är gravid var vänlig meddela detta. All träning sker under eget ansvar.
 • Låt vår sal få vara vårt lugna rum före och efter klassen. Detta med respekt gentemot andra yogautövare. Vi har många gånger olika mål.
 • Mobiltelefonen är förbjuden!!!
 • Frågor som kommer upp under klasserna kan ibland klaras av direkt. Skulle det vara större frågor och funderingar så är det bättre att ta dessa efter yogan eller boka en privatyoga.
 • Glöm inte att avslappningen är lika viktig som resten av passet!

Yoga på stranden

Under sommarmånaderna juni - juli plockar vi fram yogamattorna och yogar efter bästa förmåga ner på vår fina strand.
 
Detta passar alla nivåer. Upplevelsen är storslagen. 
 
Tid: Onsdagar 9-10, start 19/6-2024
 
Plats: Tallsätravägen rakt ner på stranden. Blåser det för mycket så flyttar vi upp till "ängen" (lekplatsen mellan restaurangerna). Inställt vid regn. Försöker uppdatera Facebooksidan vid platsändring.

Pris: 100kr, gratis för Skummeslövs Badortsförenings medlemmar.
 
Du tar med din egen yogamatta. 

Massage

Jag gick ut Friskvårdlinjen 1997. Där ingick en massageutbildning. Jag vidareutbildade mig några år senare inom koppingmassage.  Idag erbjuder jag klassiskmassage där jag ofta använder mig av koppar som ett komplement. 

Klassisk massage
Massagen kan upplevas på olika sätt med ömsom smärta, ömsom njutning. Beroende på vad kroppen behöver finns båda med i nästan varje behandling.
 
Massage är en behandling av kroppens mjukdelar för ökad blodcirkulation vid t.ex. muskelspänningar, träningsvärk. Den verkar både kroppsligt och emotionellt. För en terapeut är det alltid kundens behov som styr. Ibland behövs en njutbar total avslappning.

Massage har många positiva effekter bl a motverka stress, göra spända muskler mjuka och elastiska och öka utsöndringen av slaggprodukter.

Jag använder helt ekologiska oljor från Nea of Sweden.

Priser:

 • Halvkroppsmassage – 475kr (30min)
 • Helkroppsmassage – 765kr (55min)
 • Klippkort 5ggr halvkropp - 2140kr (5x30min)
 • För en extra peng kan du utöka din massage
 • Massage 15min - 150kr

Behöver du något annat?

Yoga för företag/grupper
Jag är bokningsbar och låter upplägget spegla den grupp som ska yoga. Det kan vara ett kortare pass på 45 min på ett företag för medelålders män eller en sprallig tjejgrupp på en skön söndag. Allt är möjligt!

Hör av dig med dina önskemål.

Privatlektion yoga

Vill du gå djupare med din yoga eller känner du att du vill närma dig yogan på ett lugnare sätt?
 
Boka en individuell träning. Vi diskuterar oss fram till vad dina mål med träningen är och yogar utifrån detta.
 
En lektion för en person (60min) - 850kr
För två personer (60 min) - 1000kr
 
Ring eller maila mig för en konsultation.