#UTBUD

yoga

_________________________

Viryayoga

 

Yoga är ett begrepp med stor vidd. De olika yogaformerna är många och det kan vara svårt att hitta den yogaform man trivs med. Jag har hittat Viryayogan som jag är licencierad yogainstruktör på 200 timmar sedan sommaren 2011, och har sedan våren 2013 ytterliggare 64 timmar i.

Viryayoga är en dynamisk yogaform med fokus på biomekanik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning med små filosofiska teman i varje klass som ger tanke för själen.

Virya betyder på sanskrit, entusiasm, energi eller kraft, och tanken med viryayoga är att den just ska ge dig kraft och energi. Entusiasm, syftar till förtjusning och lekfullhet och det inspirerar förhoppningsvis till experimentlusta och till att ge sig ut på upptäcktsfärd i kroppens och sinnets landskap.

 

Yoga Light


Det finns tidpunkter i livet då man vill ta det lite lugnare, så även på yogamattan. Kanske man kommer direkt från barnafödande eller är gravid, har någon skada, varit ifrån fysisk aktivitet eller kanske har åren kommit ikapp kroppen.

I Yoga Light är förflyttningarna upp och ner på mattan något snällare och alternativen många.

Lyssna på kroppen!


 

FÖR FÖRETAG ELLER PRIVATLEKTIONER

Yoga för företag/grupper

Jag är bokningsbar och låter upplägget spegla den grupp som ska yoga. Det kan vara ett kortare pass på 45 min på ett företag för medelålders män eller en sprallig tjejgrupp på en skön söndag. Allt är möjligt!

Hör av dig med dina önskemål klicka här.

Privatlektion Yoga

Vill du gå djupare med din yoga eller känner du att du vill närma dig yogan på ett lugnare sätt? Boka en individuell träning. Vi diskuterar oss fram till vad dina mål med träningen är och yogar utifrån detta.

En lektion för en person (60min) - 750kr  
För två personer (60 min) - 950kr

Ring eller maila mig för en konsultation.